Ruby on rails

Slagkracht dankzij Ruby on Rails

Ongeëvenaard grote community

Leesbare code

Sinds 2006 ontwikkelen wij veel van onze webapplicaties in Ruby on Rails. De Ruby programmeertaal en het Rails framework stellen ons in staat om de ideeën van onze klanten in relatief korte tijd uit te werken, doordat veel routinewerk uit handen wordt genomen.

Zonder Ruby on Rails waren wij nooit zo succesvol geweest en daarom dragen wij bij aan de community. Dit doen wij door het bijdragen aan open source projecten, het delen van eigen code en ondersteuning leveren via forums en chatkanalen.There is a GEM for that

Rails gebruikt 'Gems' als externe code libraries. Deze gems kunnen aangeroepen worden om bijvoorbeeld emails te versturen of een bestand te verwerken. Er zijn zelfs gems die een gehele webshop of CMS pakket beschikbaar maken. Bijna alle gems zijn open source en gratis te gebruiken.

Ruby is minder snel dan andere gecompileerde populaire talen zoals C# of Elixir. De snelheid van opleveren en de grote community wegen hier vaak tegenop. Toch kan het dat Ruby niet de juiste oplossing is voor uw specifieke probleem. Wij kiezen daarom altijd voor de programmeertaal die het beste past bij uw wensen waaronder C# en Elixir.