App ontwikkeling

Mobiele apps zijn er in verschillende varianten. Er kan gekozen worden voor diverse technologieën die allemaal geschikt zijn voor hun specifieke use case. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen kiezen we de juiste techniek en ontwikkelen zo mobiele apps van hoge kwaliteit.

Ruby on Rails

Sinds 2006 ontwikkelen wij veel van onze webapplicaties in Ruby on Rails. De Ruby programmeertaal en het Rails framework stellen ons in staat om de ideeën van onze klanten in relatief korte tijd uit te werken, doordat veel routinewerk uit handen wordt genomen.

Koppelen tussen applicaties (API)

Binnen uw bedrijf werkt u waarschijnlijk met verschillende software pakketten. Moderne applicaties hebben koppel mogelijkheden waardoor ze met elkaar kunnen communiceren.

Web ontwikkeling

Wij ontwikkelen webapplicaties, websites en API’s voor diverse opdrachtgevers. Waar mogelijk kiezen wij voor open source technieken en software talen die zichzelf hebben bewezen in de markt. Door een verantwoorde iteratieve manier van ontwikkelen kunnen wij stabiele en veilige software opleveren.

Phoenix

Phoenix is een framework dat Elixir als taal gebruikt. Het is een functionele gecompileerde programmeertaal die draait op een Erlang Virtual Machine. De Erlang taal is origineel ontwikkeld voor telecom applicaties, waardoor het verschrikkelijk snel en multithreaded is.

Please payroll logo
Progressive Web App (PWA)

Waar mogelijk maken wij gebruik van Progressive Web apps (PWA's). als alternatief voor Android of iOS Apps. Met moderne technieken zoals PWA's kunnen use cases zoals offline werken en het installeerbaar maken van een applicatie ook gerealiseerd worden door aanpassingen aan een normale website. De website gedraagt zich hierdoor vergelijkbaar met een native App.

ASP.NET

ASP.NET Core MVC is een open source, cross platform framework voor het bouwen van web applicaties. Het is een gecompileerde taal waardoor hij snel is en fouten makkelijk zijn op te sporen. De tooling die gebruikt kan worden voor dit framework is modern en robuust. De C# taal en de .Net library zijn modern en breed ondersteund.